اختلالات عضلانی همان بیماریهای میوپاتی هستند که بیشتر در ازدواجهای فامیلی دیده میشوند و عامل ژنتیک و ارث مهمترین عامل ابتلا به این بیماری است.
فوق تخصص ارتوپدی کودکان افزود: اگر کودک از دوره نوزادی دچار ضعف عضلات باشد بدین نحو که در هنگام بغل کردن نوزاد گردنش بیفتد و صاف قرار نگیرد؛ همچنین وقتی که کودک راه میافتد نتواند روی پایش بایستد همه اینها از علائم ضعف عضلات کودک است.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: والدین بعد از مواجهه با چنین حالتی باید کودک را به پزشک متخصص ارجاع دهند تا با انجام آزمایش و تست عضلانی، نوع ضعف عضلانی تشخیص داده شود.
غنیپور افزود: درمان این بیماری بر حسب خفیف یا شدید بودن آن متفاوت است.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اگر ضعف عضلانی نوزاد خفیف باشد میتوان با فیزیوتراپی، ورزش و استفاده از کفشهای کمک کننده چون بریس به کودک کمک کرد.
فوق تخصص ارتوپد کودکان ادامه داد: در نوع شدید آن بر حسب آن که چند عضو کودک درگیر این ضعف شده است، به عمل جراحی نیاز میشود.
متاسفانه این بیماری روند رو به رشد و پیشرفت در کودک را طی میکند و ما میتوانیم فقط تغییر شکل عضلات و شدت بیماری را کنترل کنیم و از پیشرفت سریع آن بکاهیم.
نوبت دهی اینترنتی جناب آقای دکتر فرشاد مقدم. برای استفاده از نوبت دهی اینترنتی، خدمات مطب به قسمت نوبت دهی مراجعه نمایید.